20.12.09

olsun be !

biz kardesken dunyayi yaktigimiz bulusmalardan birinde arka fonu olarak girdi hayatlarimiza. yorum'dan ugurlama kurt'tan anne'yi ULAStirdi bize.

Git gel,dinle,soyle... Alistirdi kendine bizi. oss'den kacma,yiginlari geride birakma,kendini bulma mekaniydi orasi.adi cingene bilirdik ama biz kadife koltuklarina,sevis meraklisi tamarasina,vurmali delisi tolga'ya,depocu hasan'a gitmez-dik-misiz.

Sigara arasinda derinlesirdi bakislari.cok icindeydi her seyi.birkac beylik laf.tam nokta atisi.delikanli isi dediklerinden.iste o gunlerden birinden beridir ki ben insan biriktiririm.cunku oyle dedi o.

Ilkay gidemem,yasemin aldi gitti,sukriye gucum yetene kadar,yorum dervis,uğurşama,nurettin SUS,tual kasim:),ahmet kumgibi,efkan ahuzarim,erdal saklimdasin,... bunlari onlar degil sadece o soyledi.o isledi.

Sonra zaman gecti.oss gecti.kactik kendimizden.bir gun sahil kenari ucuncu sinif bir turku evindeydik.tirsarak iceri girdigimizde,gozlerimizi dolduran herif ordaydi.o kadar siritiyordu ki...yara izi gibi.

Kopmamaya niyetliydik.sozde.gittik geldik yine.sonra kusturduler.dondu sirtini.bir gun alelade bir otobuste askere gidecegi haberini verdi.ondan ozendigim uzun saclari uc numara olmustu bile.sadece uzun donem yapacagi sikintisi vardi.bir de annesiyle kimin ilgilenecegi sorunsali...

onemsemedim o zaman.askerlik iste gidip gelecek dedim.15ay ne demekki zaten dedim. 3.ayda ozledim.sonrasinda baska bir hal aldi.

Aradan 3yil gecti.cingene yok,anadolu turku evi yok,menekse yok,carousel migros yok,98s yok.

Elimde birkac numara var.arada mesaj atiyorum iletilmiyor.hayatima sekil veren adam'a bi turlu ulasilamiyor.

Kaybetmek icin cok mu cocuktum-k diye dusunuyorum.

Ve kulagimda

'' sen hep uzaklara,yildizlara bakarken,ben kendimce aglayip,kalbimi kanatirdim'' demis bir Fatih abi var.

birde ''olsun be! Kendi siirini kendi yazsin hayat'' demişti .

3 yorum:

  1. :)))
    Karışmışız yine...

    YanıtlaSil
  2. Derin düşünceler bünyeye dokunur:))

    YanıtlaSil
  3. beyin bulandi azcik.e derin bi ozlem de karisti isin icine. biraz burun diregi sizlamasi sendromu derken sancilanmisim.

    YanıtlaSil