31.1.10

Mr. Diana

daha kaç plan yapıp bozacağım bilmiyorum ama bu sefer çok hızlı bir girişle ales'e kasmaya başladım. bitirilen ilk denemenin netleri


TÜR Doğru Yanlış Net
SAYISAL 1 37 3 36,25
SAYISAL 2 35 5 33,75
SÖZEL 74 6 72,5
PUANLAR
SAYISAL PUAN 93,399
SÖZEL PUAN 89,902
EŞİT AĞIRLIK 92,143



yükseliyorum yine. çok iyi bir tempo yakaladım. iki haftadır soru çözmekteyim ama hiç genel deneme çözmedim. ve çıkan bu sonuç açıkçası ORGAZM seviyesine getirdi.

bugun RC ile tadı damağında kalan bir minibüs yolculuğu,arkasından onu eve bıraktıktan sonra metrobüste insanların şortumla ilgili iddialarda bulunması, eve geldiğimdeyse sevdiğim yemeğin olması,...
RC'nin dediğine getirdi beni. bir yükseliş geliyor. yavaş yavaş iliklerime işleyecek.tıpkı O'nda olduğu gibi. inanıyorum ki, doğru yerden başladım. kariyer lazım.

tıpkı gülşen gibi baktı şırfıntılık olmadı. tutmadı piyasada kendisinin sansasyonları. ne yaptı ? kulvarında gayet başarılı bir albüm çıkarıdı. saçları en sevdiğim sarıya boyattı. buna alkış gönderiyorum.

dün bir film izledim.Diana'nın son günlerini anlatıyor. aşkı bulacağım diye ,a... g.. dağıtıyor. sansasyon yaratacağım.elimde oynatacağım bu her şeyi çok bilenleri diye kendinin içine ediyor. sonra paris ritz'de yemek yerken iki şişe şampanyaya bütün stresini teslim ediyor. sonra mı ? aptal dodi'nin paparazzilerden kaçma planı. sonrası... mortingen. üzülürüm ben diana'ya. niyeyse kendimi onda hissettim ben dün gece. sonra dersler çıkarıdm. insanlar adını ezberleyene katar adının önüne sıfatlar gerek.çok okumak çok bilmek çok yazmak çok gezmek. her bokun en çok'u. sonra seni gerçekten yüceltecek bir katalizör. ardından doğru adımlar.doğru planlamalar.sonra mı ? kelimeleri dinlenen birisi. varlığının bir ederi olan. en boyalı sektör için bir kaynak.en gri sektör içinse beynine güvenilen ama onlar için çok renkli olan biri. böyle kendi kendime imgelendim.dersler aldım. mal bir durum ama ben istemdışı bunu yaptım.

bu dönem okul başarı oranım %78 geçen döneme göre müthiş bir sıçış. eh yapacak bir şey yok.

bir iki staj olayı,birkaç organizasyon işi, kaliteli bağlantılar bu sözde boş zaman içerisinde için bunlar için kasacağım. çok pis materyalist bir gazdayım. kişisel pragmatizmin doruklarındayım.


kafa dinlemek diye bir şey yok. o süreç kafa dinlemek değil,kafa yemek oluyor.bu bünyede böyle en azından! ne kadar çok parçalanmış o kadar iyi.

seviyorum seni .o kendini biliyor ;) böyle de varoşa bağlarım.

beni kendinden daha çok sevmense bu gecenin en tatlı manasızlığıydı. MÜBALAĞA

bir de,

birkaç kişi var ki, bu aralar burdan gerçekten küççücük görünüyor. lenslerimi de çıkarmadım halbuki. arkadan mı ışık almışlar ne ?
o ışığın

fişini çektim, işi bitti.

bit.

3 yorum:

  1. ŞURAYA BÜYÜK PUNTOLARLA ADINI SOYADINI YAZMAK İSTEDİM, ANCAK BLOG MALUM. KEZA İSMİMİZ İMZAMIZ KADAR BAŞARIYA EŞDEĞER OLACAK.

    HANİ SEN DİANASIN ÖLMÜŞ OLABİLİRSİN BEN HÜRREMİM ÖLMÜŞ OLABİLİRİM AMA HERKES BİZİ TANIYOR ANLIYOR MUSUN...

    BEST REGARDS FROM RITMO!

    YanıtlaSil
  2. http://kitap-evi.blogspot.com/2010/02/tango-sahilde-tango-de-los-exilados.html

    bak bi

    YanıtlaSil
  3. baktım ve hoşuma gitti çok. teşekkür ederim :)

    sevdim de diğer parçayı ben pek.

    YanıtlaSil