23.1.10

içime cin kaçtı ondan! anladın mı ?

şöyle bi' durum var arkadaş !

eğer eskisi kadar paylaşmıyorsam bir şeyleri, bu o şeyleri paylaşmak istemiyorum demektir. bir şeyleri gizlemek ya da bir şeylerden kaçmak değil .

tamam,eskiden daha duygusal yaklaşıyordum herkese.bu kadar tavırsız görünmüyordum.ya da bu kadar boşvermiş görünmüyordum. ama bu ve benzeri çabalar çok saçma. herkes gülsün. kimse zaten kimsenin samimiyetini irdeleyecek değil bugünlerde.geçsin aksın günler.

eski vakitteki levdumas, hep böyle ağdalı cümle kusardı.böyle bir göz dolusu,cam buğusu edasında. gerek yok. düz gitsin. al boşa vitesi rahat rahat in yokuştan. gerek yok. tükenmedi değiller ama görünmeyi hakedecek de değiller.

hı hı içimde yaşıyorum. daha sağlıklı. bundan böyle de alınmış en büyük karardır,bu durum. sen benim aleni şekilde söylüyorum ebemle ensest bir ilişkiye girmeden önce ben bir şeyleri paylaşabiliyordum. artık ne mi diyorum. iyi ki.

bir de bacılar,gardaşlar şöyle bir durum var. siz ne kadar değiyorsunuz benimle paylaşmaya ? otur düşün bebeğim !

birde geçmiş müziklerden kurtuluyorum. hepsini birer anı yapıyorum ve yerine klasik müzik,jason mraz,lady gaga koyuyorum. zira sizler daha benim saf bebeklerimsiniz. hepinizin ayağına prangayı çakıp gün ışığına paylaşımıma çıkarmayacağım. yeter lan. her şarkı bi anı. işerim böyle işin içine.

hayır agresif değilim. insanlar artık benim ne söyleyebileceğimin sınırlarını kestiremiyorlar. bu da yakın zamandan beri sınırsız olmamdan kaynaklanmakta. halbuki olduğumdan daha sakinim.sadece...

eskisinden daha da aptal değilim. hatta çok güzel insan biriktirdim.çok güzel şeyler öğrendim.öğreniyorum.çok güzel şeyler okudum.okuyorum.çok güzel bir ses buldum hala onu dinliyorum. sürekli bir gelişme çabasıdır gidiyor.

söylemeliyim ki. beni kırmızı eşofman giymemem için bağlayacak hiçbir şey yok artık. ve ben bütün bakışlara rağmen göğsümü gere gere giyiyorum bunu.ve -eceğim. her zamankinden daha fazla güvendeyim.her zamankinden daha güvenliyim.

tadına alışamadığım her şey benim için bir rutin artık. bu yüzden.sizinle duygulanmıyorum.çünkü buna gerek yok gerçekten. hayır bir köşeye de yazıp çizmiyorum çok fazla. maksimum duygusallıklarım da buradadır zaten.

bir de ben çok da olmasada normalin üstünde bir mutluluktayım. böyle bana nefes almak için para istermiş gibi zavallı davranmaz mısınız ! erkeklerinin pipisi hem küçük hem de o erkekler sevişmeyi bilmedikleri için tatminsiz hayat geçiren zengin kadınların hayır kurumlarına bağış yapma deliliğine tutulması tribinden çıkar mısınız bi' zahmet.

kısacası herkes baksın dalgasına. benim kafam rahat.size n'oluyo ??

NOT: RC en kısa zamanda görüşme talep ediyorum. konuşmamız lazım.eskisi gibi :) ve sana geliyor RC bi an gel ve gitme ! bu şarkı da bana geliyor jason mraz:i'm yours

NOT 2 : RC Andre Gide İzabel artık ellerimde. 6yıl aradan sonra hem varlık hem de oluş yayınlarından çıkmış baskılarını buldum hatta neredeyse ilk baskıları. bir de bu insanlar benim karşıma geçmiş afra tafra yapıyor.tatmin doyum mutluluk hissiyat diye. ben burda çılgınlar gibi hasret gidiyorum,haberleri yok. benim kadar sevinmelisin bu kavuşmaya :)


öptüm çiçonuzdan

6 yorum:

  1. ***kimse zaten kimsenin samimiyetini irdeleyecek değil bugünlerde.geçsin aksın günler.


    ***tükenmedi değiller ama görünmeyi hakedecek de değiller.


    ***bacılar, gardaşlar.

    bu üç yıldızlılar tebessüm, kararlılık vb hissiyat tepkileri idi. görüşülmesi gerektiği kanaatinde olan tek ben değilim, ki buna biz ŞÜKELA diyoruz.

    YanıtlaSil
  2. bismillah. çıktı mı içinden artık?

    YanıtlaSil
  3. RC böbeim. ister haylazlık ister aymazlık. biz bizi biz olarak biliyoruz değil mi ?? evet !

    BlahBlah

    yok yok çıkmadı daha. ki blahblah içime cin yerine çin'de kaçabilirdi. şükretmeliyim.

    YanıtlaSil
  4. bu çalanı sevdim.ama adına bakmadım:(
    güzeldi ya

    YanıtlaSil
  5. yine çaldı.ama ben yine bakmadım adına.saat ayarın yanlış.sabah sabah 5 e 10 var.ben uyuyamaktan muzdarip,bir de bu blog bana saat 18.45 gibi şaka yapıyor.:(((,ya da aynı saat diliminde yaşamıyoruz.
    çok güzel yaaaa.baksam mı ki çalan ne diye..
    tmm kestim...
    uçtum...

    YanıtlaSil
  6. jason mraz - i'm yours kendisi. sevdiğim bi adam. çok iddialı değil ama güzel kaliteli bir tarzı var.

    aynı coğrafyada yaşıyor olaiblir ama saat dilimlerimiz farklıysa n'olmuş :)))

    YanıtlaSil