17.1.10

aklından bir sayı tut ,şimdi bırak !

cuma 10-23 arası çalışma
cumartesi 07-15 arası çalışma
15,30-17 arası uyku.

sonrasında kalk al eline kanunu , ders notlarını, netbook'u otur başla bireysel iş hukuku çalışmaya. reva mıdır ? bence değildir.

ve saat 04:39

ben daha kanun'un k'sini bile ezberleyememişim. 4gündür ömrümü tüketmişim ve salı'ya kadar ömrümü tüketmeye devam edecekmişim ...

zira sayın hasan şenocak size de bir serzenişte bulunmak istemekteyim. sizi seçtim diye kendinize bir güven bir ne oldum deliliği mi geldi ??? noktası virgülüne kadar dolu 4soruya 33 puan'ı yakıştırmak ne oluyor. keza kağıdın eksik bir kopyasının 69 alışı da bana koskocaman ...

yoksa her zamanki yalanlar mı ?
sen 50den daha yukarısını hak ediyorsun o yüzden bütünlemeye girmelisin.
BOŞVERSENE BEE !

peki sayın profösör figen ! size bomboş bir kağıt verdim ve bana 25 vermişsiniz peki vizede verdiğim 6sayfa a3 kağıda 24 vermenizin anlamını hala idrak edebilmiş değilim. keza sınav itirazımı da kabul etmediniz. komisyon toplanmasına da psikolojik olarak engel oldunuz. niye mi ? çünkü o komisyonun başında siz varsınız zaten !!! ama yeminliyim seni bu sene tokatlayacağım cillop gibi kağıdımla. ve sen şaşıracaksın.
senin için bir not : kadınsın. 80lerin ekose ve abartılı vatkalı ceketleri artık nadide eserler müzesinde sergilenirken senin amacın ne? ve o umarsız plili etekler üstelik ekose yani fantazi gerçekleştirmek için biraz geç kalınmış. zira o saçlar bir gün taranıp gelinsin. gözlüklerinizin yan telleri oksitlenmiş haberiniz olsun.

bunları söylüyorum. sizin ek işlerinizi duymayan kalmadı. hoş, prof. sıfatına sahipsiniz azcık pranız olsun üst baş değiştirecek.
HAAHHYTT !!!

peki,peki sen halil efendi. çalışma sosyolojisi diye verdiğin dersi islam ansiklopedisine çevirmede usta olan adam. sınavda bangır bangoır kulağımın dibinde isterseniz not yazın bırakırım büte daha yüksek alırsınız diye bağırışın. kağıdıma eğilip bana bu sorulardan emin misin diye soruşun !!! hayır değilim efendim. ben orda üç-beş puan kapmak içim çatalımın arasından ter akıtıyorum. yani nedir bu mantalite. tamam saçımız uzun sakalımız top. ama yeter bu i.ne muamelesi.



ADAMI SİNİR HASTASI ETMEYİN BEEAAA !!!

2 yorum:

  1. El atalım mı şu okula?Topuktan falan şeklinde.Dize de sıktırırız:DD

    YanıtlaSil