31.1.10

Mr. Diana

daha kaç plan yapıp bozacağım bilmiyorum ama bu sefer çok hızlı bir girişle ales'e kasmaya başladım. bitirilen ilk denemenin netleri


TÜR Doğru Yanlış Net
SAYISAL 1 37 3 36,25
SAYISAL 2 35 5 33,75
SÖZEL 74 6 72,5
PUANLAR
SAYISAL PUAN 93,399
SÖZEL PUAN 89,902
EŞİT AĞIRLIK 92,143



yükseliyorum yine. çok iyi bir tempo yakaladım. iki haftadır soru çözmekteyim ama hiç genel deneme çözmedim. ve çıkan bu sonuç açıkçası ORGAZM seviyesine getirdi.

bugun RC ile tadı damağında kalan bir minibüs yolculuğu,arkasından onu eve bıraktıktan sonra metrobüste insanların şortumla ilgili iddialarda bulunması, eve geldiğimdeyse sevdiğim yemeğin olması,...
RC'nin dediğine getirdi beni. bir yükseliş geliyor. yavaş yavaş iliklerime işleyecek.tıpkı O'nda olduğu gibi. inanıyorum ki, doğru yerden başladım. kariyer lazım.

tıpkı gülşen gibi baktı şırfıntılık olmadı. tutmadı piyasada kendisinin sansasyonları. ne yaptı ? kulvarında gayet başarılı bir albüm çıkarıdı. saçları en sevdiğim sarıya boyattı. buna alkış gönderiyorum.

dün bir film izledim.Diana'nın son günlerini anlatıyor. aşkı bulacağım diye ,a... g.. dağıtıyor. sansasyon yaratacağım.elimde oynatacağım bu her şeyi çok bilenleri diye kendinin içine ediyor. sonra paris ritz'de yemek yerken iki şişe şampanyaya bütün stresini teslim ediyor. sonra mı ? aptal dodi'nin paparazzilerden kaçma planı. sonrası... mortingen. üzülürüm ben diana'ya. niyeyse kendimi onda hissettim ben dün gece. sonra dersler çıkarıdm. insanlar adını ezberleyene katar adının önüne sıfatlar gerek.çok okumak çok bilmek çok yazmak çok gezmek. her bokun en çok'u. sonra seni gerçekten yüceltecek bir katalizör. ardından doğru adımlar.doğru planlamalar.sonra mı ? kelimeleri dinlenen birisi. varlığının bir ederi olan. en boyalı sektör için bir kaynak.en gri sektör içinse beynine güvenilen ama onlar için çok renkli olan biri. böyle kendi kendime imgelendim.dersler aldım. mal bir durum ama ben istemdışı bunu yaptım.

bu dönem okul başarı oranım %78 geçen döneme göre müthiş bir sıçış. eh yapacak bir şey yok.

bir iki staj olayı,birkaç organizasyon işi, kaliteli bağlantılar bu sözde boş zaman içerisinde için bunlar için kasacağım. çok pis materyalist bir gazdayım. kişisel pragmatizmin doruklarındayım.


kafa dinlemek diye bir şey yok. o süreç kafa dinlemek değil,kafa yemek oluyor.bu bünyede böyle en azından! ne kadar çok parçalanmış o kadar iyi.

seviyorum seni .o kendini biliyor ;) böyle de varoşa bağlarım.

beni kendinden daha çok sevmense bu gecenin en tatlı manasızlığıydı. MÜBALAĞA

bir de,

birkaç kişi var ki, bu aralar burdan gerçekten küççücük görünüyor. lenslerimi de çıkarmadım halbuki. arkadan mı ışık almışlar ne ?
o ışığın

fişini çektim, işi bitti.

bit.

26.1.10

oh olric yeah olric

sayın olric ,

profilimi bir izleyip bir izlememe durumunuzdan rahatsızlık duymuş bulunmaktayım.bir profili izleyip izlemeyeceğine karar vermek çok zor değildir. ve şahsi isteğim şu dakikadan itibaren izlemeyiniz. zira fiili manada da tutunamayanlar'ı oynadığınızı düşünmekteyim. varlığınızda mana aramamıştım fakat yokluğunuzda bırakınız unutayım sizi. 1 artı 1 eksi çok önemli değil ama en azından istikrarı olan kişiler arzulamaktayım. umarım bu son izleyici listemden çıkışınızla bana elveda demişsinizdir.

basamakta durunuz efendim.otomatik kapı her an çarpacaktır size.

anladıysanız efendim,
şimdi yavaşça arkanızı dönüp gidiniz. keza arkanızı dönüp gitmişseniz ya da hala gidiyorsanız. bana bu boş sözleri söylettiğiniz için sağda durup kendinizi rencide ediniz. ve aynı zamanda kendinizden utanınız.

!

03:59

kar
town center
birhan umut umit göksel
migros
yanık masalar
arka masada oturan yaşlılar tayfası
manasız manalı tartışmalar,konuşmalar
sahilde şarap fantezisi
kitapçılar
tübitak yayınlarından kitap
98i,98,98s,76,76b,76y,76a,146,

eski günleri özlemişim.


not: şuandan itibaren tüm sınavlardan kalsam da umurumda değil.elimden geleni yaptım.doğmamış sınavlarım için de yapacağım. kendimi kutluyorum. kadehler bana .

23.1.10

içime cin kaçtı ondan! anladın mı ?

şöyle bi' durum var arkadaş !

eğer eskisi kadar paylaşmıyorsam bir şeyleri, bu o şeyleri paylaşmak istemiyorum demektir. bir şeyleri gizlemek ya da bir şeylerden kaçmak değil .

tamam,eskiden daha duygusal yaklaşıyordum herkese.bu kadar tavırsız görünmüyordum.ya da bu kadar boşvermiş görünmüyordum. ama bu ve benzeri çabalar çok saçma. herkes gülsün. kimse zaten kimsenin samimiyetini irdeleyecek değil bugünlerde.geçsin aksın günler.

eski vakitteki levdumas, hep böyle ağdalı cümle kusardı.böyle bir göz dolusu,cam buğusu edasında. gerek yok. düz gitsin. al boşa vitesi rahat rahat in yokuştan. gerek yok. tükenmedi değiller ama görünmeyi hakedecek de değiller.

hı hı içimde yaşıyorum. daha sağlıklı. bundan böyle de alınmış en büyük karardır,bu durum. sen benim aleni şekilde söylüyorum ebemle ensest bir ilişkiye girmeden önce ben bir şeyleri paylaşabiliyordum. artık ne mi diyorum. iyi ki.

bir de bacılar,gardaşlar şöyle bir durum var. siz ne kadar değiyorsunuz benimle paylaşmaya ? otur düşün bebeğim !

birde geçmiş müziklerden kurtuluyorum. hepsini birer anı yapıyorum ve yerine klasik müzik,jason mraz,lady gaga koyuyorum. zira sizler daha benim saf bebeklerimsiniz. hepinizin ayağına prangayı çakıp gün ışığına paylaşımıma çıkarmayacağım. yeter lan. her şarkı bi anı. işerim böyle işin içine.

hayır agresif değilim. insanlar artık benim ne söyleyebileceğimin sınırlarını kestiremiyorlar. bu da yakın zamandan beri sınırsız olmamdan kaynaklanmakta. halbuki olduğumdan daha sakinim.sadece...

eskisinden daha da aptal değilim. hatta çok güzel insan biriktirdim.çok güzel şeyler öğrendim.öğreniyorum.çok güzel şeyler okudum.okuyorum.çok güzel bir ses buldum hala onu dinliyorum. sürekli bir gelişme çabasıdır gidiyor.

söylemeliyim ki. beni kırmızı eşofman giymemem için bağlayacak hiçbir şey yok artık. ve ben bütün bakışlara rağmen göğsümü gere gere giyiyorum bunu.ve -eceğim. her zamankinden daha fazla güvendeyim.her zamankinden daha güvenliyim.

tadına alışamadığım her şey benim için bir rutin artık. bu yüzden.sizinle duygulanmıyorum.çünkü buna gerek yok gerçekten. hayır bir köşeye de yazıp çizmiyorum çok fazla. maksimum duygusallıklarım da buradadır zaten.

bir de ben çok da olmasada normalin üstünde bir mutluluktayım. böyle bana nefes almak için para istermiş gibi zavallı davranmaz mısınız ! erkeklerinin pipisi hem küçük hem de o erkekler sevişmeyi bilmedikleri için tatminsiz hayat geçiren zengin kadınların hayır kurumlarına bağış yapma deliliğine tutulması tribinden çıkar mısınız bi' zahmet.

kısacası herkes baksın dalgasına. benim kafam rahat.size n'oluyo ??

NOT: RC en kısa zamanda görüşme talep ediyorum. konuşmamız lazım.eskisi gibi :) ve sana geliyor RC bi an gel ve gitme ! bu şarkı da bana geliyor jason mraz:i'm yours

NOT 2 : RC Andre Gide İzabel artık ellerimde. 6yıl aradan sonra hem varlık hem de oluş yayınlarından çıkmış baskılarını buldum hatta neredeyse ilk baskıları. bir de bu insanlar benim karşıma geçmiş afra tafra yapıyor.tatmin doyum mutluluk hissiyat diye. ben burda çılgınlar gibi hasret gidiyorum,haberleri yok. benim kadar sevinmelisin bu kavuşmaya :)


öptüm çiçonuzdan

18.1.10

şakacı mısın ? ben burda deliler gibi ...

olayın içinde,
iki balet,bir finli,bir memur,bir de tarifsiz kızılların yeni kahvesi rc.

bunaltı,inilti
çatırtı,patırtı...

rc ile umarsız bir düblekste çılgın bir marjinalitedeyiz.

aa çitori ateşimi yaksana ile bu yazıya başladım.
fonda ebru gündeş,dilde pis komplolar. aahahaha

tam bunların ortasında

RC: "kollarının kalınlıgı ve ellerinin inceliği çok hoşuma gidiyor.çok karakterliler" deyip benim avurtlarımı içeri göçürmeme sebep oluyor.

ve RC ile solan çiçekler için ağlamayı geride bırakmamızı kutluyoruz.
şerefe blog. çiırss.

tavanım banyodan akan suyla kabarmış olsa da, ananas suyum bile var. üstelik RC yanımda. daha ne olsun bee .

ve sunta kukuluların artık kişisel bilgilerinde sadece KADIN yazması da ayrıca bir acınası durum. barbar mısın be.

aksarayın sarışın kedilerinin siyah kedilerle sevişmesi de çok ironik geldi bize. hiyerarşi süper.

ve benim bireysel iş hukuku çalışmam gerekirken şuan burada marjinal değeri daha fazla olsan RC ile sarkastik mi desem historik mi desem anlar yaşamamsa dadından yenmez vallahi.

hahaayt daha fazla uzatmayacağım yazıyı.

çılgınlar çılgını,vurgunlar vurgunu , damsızlar damsızı, sarıkızın uzamış sakızı, ben bu gece tüm sıfatlarımı RC ile paylaşıyorum.

suavemente bessame diyerek sonlandırdım kendimi.
mutluyum anlıyor musun ???

17.1.10

aklından bir sayı tut ,şimdi bırak !

cuma 10-23 arası çalışma
cumartesi 07-15 arası çalışma
15,30-17 arası uyku.

sonrasında kalk al eline kanunu , ders notlarını, netbook'u otur başla bireysel iş hukuku çalışmaya. reva mıdır ? bence değildir.

ve saat 04:39

ben daha kanun'un k'sini bile ezberleyememişim. 4gündür ömrümü tüketmişim ve salı'ya kadar ömrümü tüketmeye devam edecekmişim ...

zira sayın hasan şenocak size de bir serzenişte bulunmak istemekteyim. sizi seçtim diye kendinize bir güven bir ne oldum deliliği mi geldi ??? noktası virgülüne kadar dolu 4soruya 33 puan'ı yakıştırmak ne oluyor. keza kağıdın eksik bir kopyasının 69 alışı da bana koskocaman ...

yoksa her zamanki yalanlar mı ?
sen 50den daha yukarısını hak ediyorsun o yüzden bütünlemeye girmelisin.
BOŞVERSENE BEE !

peki sayın profösör figen ! size bomboş bir kağıt verdim ve bana 25 vermişsiniz peki vizede verdiğim 6sayfa a3 kağıda 24 vermenizin anlamını hala idrak edebilmiş değilim. keza sınav itirazımı da kabul etmediniz. komisyon toplanmasına da psikolojik olarak engel oldunuz. niye mi ? çünkü o komisyonun başında siz varsınız zaten !!! ama yeminliyim seni bu sene tokatlayacağım cillop gibi kağıdımla. ve sen şaşıracaksın.
senin için bir not : kadınsın. 80lerin ekose ve abartılı vatkalı ceketleri artık nadide eserler müzesinde sergilenirken senin amacın ne? ve o umarsız plili etekler üstelik ekose yani fantazi gerçekleştirmek için biraz geç kalınmış. zira o saçlar bir gün taranıp gelinsin. gözlüklerinizin yan telleri oksitlenmiş haberiniz olsun.

bunları söylüyorum. sizin ek işlerinizi duymayan kalmadı. hoş, prof. sıfatına sahipsiniz azcık pranız olsun üst baş değiştirecek.
HAAHHYTT !!!

peki,peki sen halil efendi. çalışma sosyolojisi diye verdiğin dersi islam ansiklopedisine çevirmede usta olan adam. sınavda bangır bangoır kulağımın dibinde isterseniz not yazın bırakırım büte daha yüksek alırsınız diye bağırışın. kağıdıma eğilip bana bu sorulardan emin misin diye soruşun !!! hayır değilim efendim. ben orda üç-beş puan kapmak içim çatalımın arasından ter akıtıyorum. yani nedir bu mantalite. tamam saçımız uzun sakalımız top. ama yeter bu i.ne muamelesi.



ADAMI SİNİR HASTASI ETMEYİN BEEAAA !!!

15.1.10

seni çok boşladım blog.

çılgınlığın dibe vurulduğu bir aylık sınav dönemi. uykusuz ve umutsuz günler geride kaldı açıkçası.
evet birçok dersten de bütünlemeye kaldım. ama geçeceğim.
bu sınav dönemi beş parasız bıraktı beni. olabilir.
yarın sabah yine veda ettiğim organizasyon sektörüne geri dönüyorum. niye ? lanet beymen işi olmadığından !! yine garanti bankası yine mal insanlar. yine yorgunluk.

birde çok içtim ben bu ara. hani böyle umarsızca.
kustum bi de. o kadar kustum ki bir gece.yüzümde kırmızı lekeler çıktı. egzema gibi.

şimdi bir de yeni dönem telaşı sardı. çünkü nisanda vize mayıs sonunda final var bizde. mesela başka okullarda mayıs vize nisan final. dedim ki içimden şakacı mı acaba bizim okul ?

bir de bugun kalan son paramla alışveriş yaptım. ihtiyacım olanları aldım. çanta. eşofman. bi de ablaya kıymadım eşofman gömdüm ona da.

tutunamayanlar'ı izleyeceğim şimdi. çok övdüler.
sonisphere için kamp-kombine bilet buldum.gün sayıyorum. (emre beleş bilet için merci )
RC'nin değeri bir kez daha anlaşılır oldu bu aralar.

söylenen sözlerle eylemlerin birbirini tutması can sıkıcı olmaktan çok samimiyetsizce gelmeye başladı.

ales'e çalışmaya başladım.

finladiyalı bir arkadaş edindim.

sporu aksattım ama haftaya tam gaz devam.

kilo verdim.
u2 konseri sahne önüne beleş bilet buldum.
yine bir yoğunluk içine giriyorum.

ve umut doluyum.
para,kariyer,gelecek,umut kısacası kendim ve sıfatım adına bir sürü şey yapmak üzereyim.

umarım büzüşmüş balona dönmem.

amaaan boşversene.

6.1.10

süha tuğtepe

"canıma saldırıyor yelkovan döne döne"

ölmüş,üzüldüm.

5.1.10

piç

kirli tabaklar.
zamdan bitmesin diye az içilen sigara.
kirli bıçak.
balık kraker çöpü.
ekmek kırıntıları.
çakmak.
yazdankalma iki sivrisinek.
perdesiz pencere.
komünist bir manzara.
yaralı parmaklar.
anlamsız ders notu.
elma koçanı.
limon çekirdeği.
bir şişe...
tütün.
horultu.
içerden çıkması engellenen histeri nöbeti.

ve nazan:
keskin nişancı, nevrotik, kasık kasırgasını kalbinden geçirip ağzından çıkaran. gecemin anasını
satan.

bırak seveyim,rahat edeyim.

"her şey çok kolay oldu. ne sızlandım ne de ağladım! ani bir ölüm ya da kalp krizi gibi kolay. bütün şehir üstüme gelecek, dünyam yıkılacak sanırdım ama olmadı. bitti işte. bir süre giden gelenler oldu. beni anlamaya çalıştılar. bir işe yaramadı. sıkıcı ve kasfetliydi. bazen bütün gün yorganı başımdan aşağı çekip uyudum. bazen de ucuz filmler seyrettim. günler böyle geçip gitti. şimdi iyiyim. sen utanç gecelerinde, ben burda. hepsi bu kadar, sonrası yok. unuttum gitti geberik . unuttum gitti, unuttum gitti!!! "

sokak kızısın nazan. şerefsizim öylesin.

1.1.10

mel jones'ten gecikmeli liste.

Sorbonne, Abd, Prag hepsine yetecek kadar para.
Historik ve sarkastik çığlıkları dindirecek bir yol arkadaşı,
Tanınmak için birkaç sağlam bağlantı,
Sayısını unutacağım kilo kaybı,
Kavak Yelleri'nin yayından kaldırılması,
Çağan Irmak 'ın aşk filmleri gazına ara vermesi,
RC'ye PERGE, Nurejew'e IU,
Ablama iş,
Beymen çöksün,
Mus'a eş,
Anneme sağlıklı iş ortamı,
Babama sağlık,
Merlin'e Cadı
ODTU Endüstriyel Psikoloji'ye koşulsuz yükseklisans kabulü,
Marka'ya huzur,
Meltem'e sezen desteği,
Gülşen'e başarılar,
Hande POP'a dönsün,



ah işte bunları istiyorum.